Reppu

Kaupungin coolein reppu – ihan itse tehtynä!

Puuttuuko sinulta JUURI se täydellinen ja hyvännäköinen reppu? Eipä hätää, tule tekemään reppu ihan itse vaikkapa ylijäämäfarkuista, rakkaasta mekosta tai viltistä. Marian johdolla opit valmistamaan ompelemalla monikäyttöisen ja uniikin repun. Opit uuden käsityötekniikan ja siihen liittyvien välineiden käytön. Perjantai-illan ja lauantaipäivän aikana reppu valmistuu nopsaan. Tuo omat kankaat ja langat mukana. Kurssiaikataulu: pe klo 17.30-20.30 ja la klo 10.00-14.30.

Kurssin hinta 40 €, jäsenhinta 35 €.

Opettajana kurssilla Maria Visuri

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Osoite: Rautionkatu 2, 90400 Oulu (88)