villan-kehräystä-pystyrukilla

Kehräämme pystyrukilla

Suuren suosion saavuttanut kehräyskurssi, jonka aikana opettelemme karstaamaan lampaanvillaa, kehräämään pystyrukilla sekä kertaamaan langan kaksi- ja kolmisäikeiseksi. Kokoonnumme kolme kertaa ja rukin voi lainata kotiin kurssikertojen välillä.

Kurssilla opit pystyrukin käytön. Kurssin hinta 65 € / 60 € jäsenet.
Aloitamme maanantaina 22.4.2024 klo 17-20, jonka jälkeen rukin voi viedä kotiin ja jatkaa itsenäistä kehräystä. Toisella kerralla to 25.4.2024 klo 17-20, jatkamme kehräämistä ja opettelemme kertaamaan lankaa useampisäikeiseksi. Kolmannella kerralla ma 29.4.2024 klo 17-20 perehdymme ketjukertaukseen. 
Hinta sisältää rukin lainan, aloitusmateriaalit (100 g pestyä raakavillaa) ja villan karstaamisen sekä kehräämisen opetuksen 3 x 4 opetustuntia. Voit halutessasi ottaa mukaasi oman rukin. Lisämateriaalia voi hankkia Oulun Taito Shopista.

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Osoite: Rautatienkatu 11 B, 90140 Oulu