kehräystä perinnerukilla

Kehräyksen perusteet, Kiuruvesi

Kehräyskurssilla pääset tutustumaan tähän esiäitiemme hallitsemaan perinnetekniikkaan. Käymme läpi kaikki langan kehräyksen työvaiheet, ja jokainen kurssilainen pääsee kokeilemaan niin karstausta kuin kehräystäkin, sekä perinnerukilla että värttinällä.

3,5 tunnin kurssin hinta on 42 e + käyttämäsi materiaalit (noin 3-15 euroa työstä riippuen).

Taito Ylä-Savon jäsenille 20 % alennus kurssimaksusta koodilla ”JASEN24”. Syötä koodi verkkokaupassa sille varattuun kenttään kun siirryt kassalle. 

LIITY JÄSENEKSI

Kurssimaksu maksetaan joko verkkokaupassa tai paikan päällä, ja se sisältää ohjauksen, työvälineiden käytön sekä kahvin/teen. Kurssityöt valmistetaan taitokeskuksen materiaaleista.

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä. Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan tällöin asiasta meille sähköpostitse tai puhelimitse.  Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme jo maksetut kurssimaksut viikon kuluessa.

Osoite: Kirkkokatu 14, 74700 Kiuruvesi