rukki

Kehräystä monin tavoin 2, Verkaranta

Vuoden 2023 käsityötekniikka kehräys tulee tutuksi tällä kurssilla. Perjantai-iltana tutustumme materiaaleihin, opettelemme perusteita ja lauantaina jatkamme harjoittelua siitä mihin perjantaina jäätiin. Tämä kurssi sopii kaikentasoisille kehrääjille, jokainen voi valita tekemisensä oman taitotason mukaan tai muuten vaan kehrätä hyvällä porukalla. Mukaan voi ottaa oman rukin tai värttinän, mutta kurssilla on kaikille työväline tarjolla.

Kurssin kesto ja aikataulu:

pe 19.4. 17-19.30
la 20.4. 10-16

Kurssilla kehrätään värttinällä sekä kokeillaan hieman myös rukilla kehräämistä. Materiaalimaksu kehräyskuiduista maksetaan paikan päällä kurssin lopuksi kulutuksen mukaan. 

Taitokeskus Verkaranta sijaitsee Tammerkosken rannassa kauniissa punatiilisessä talossa osoitteessa Vuolteentori 2. Taitokeskus sijaitsee vilkkaiden bussi- ja ratikkareittien läheisyydessä. Lähimmät pysäköintimahdollisuudet ovat Koskikeskuksen ja Hämpin pysäköintihalleissa. 

Taitokeskuksen sisäänkäynti sijaitsee talon Koskikeskuksen puoleisessa päädyssä: astu portista sisään ja nouse ulkoportaita pitkin talon toiseen kerrokseen.

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. ja kirjoita ilmoittautuessasi Lisätietoa- kenttään että millä kulttuurimaksuvälineillä maksat

Lisätietoja saat sähköpostitse verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 496 1121.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Vuolteentori 2, 33100 Tampere