Kaulittu savilevy ja pintakoristelu pitsiliinalla

Keramiikan alkeet – levytekniikka, Lempäälä

Kurssilla tutustutaan saven kiehtovaan luonteeseen levytekniikan avulla. Opit keramiikan teon eri vaiheet, keskeiset työvälineet ja saat ideoita esineiden kuviointiin. Voit valmistaa esim. astian, ruukun tai reunallisen lautasen. 

Työt lasitetaan taitokeskuksen toimesta värittömällä lasitteella.

Kurssi kokoontuu lauantaina 9.11.2024 klo 10-14.30

Kurssin hinta 76 € + materiaalit (jäsenetuhinta 64,60 € + materiaalit). Kaikki materiaalit ja savitöihin tarvittavat työvälineet löytyvät taitokeskukselta. 

Opettajana kurssilla on Satu Poutiainen

Lisätietoja saat sähköpostitse lempaala@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6756. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

 

Hei ystävät!  

Meillä jäsenet saavat 15 % alennuksen kurssimaksuista koko vuoden ajan. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.  

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. 

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike 
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike 
  • Kortti: Edenred Virike  

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen lempaala@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu. 

 

Osoite: Asematie 6, 37500 Lempäälä (509)