Kuvassa näkyy saviastioita

Keramiikan alkeet, Vesilahti

Keramiikan alkeet la 9.3. klo 10–15, 6 ot, 70 € + materiaalit  10-20 € riippuen työn koosta.

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka olet haaveillut kokeilevasi keramiikkatöitä, mutta et ole vielä koskaan saanut mahdollisuutta työntää käsiäsi saveen. Kurssilla käydään läpi makkaratekniikan ja levytekniikan perusteet. Töitä ei saa välittömästi kotiin vaan ne pitää ensin kuivattaa ja polttaa keramiikkauunissa. Raakapolton jälkeen ne voidaan halutessasi lasittaa kirkkaalla lasitteella puolestasi. 

TAITOKESKUS VESILAHTI

Taitokeskus Vesilahti sijaitsee osoitteessa Tapolantie 1B. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse vesilahti@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 342 2508

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.  

Osoite: Tapolantie 1 B, 37470 Vesilahti