Tule syventämään keramiikan osaamistasi alkeisjatkokurssille. Kurssilla opetellaan perinteisen makkaratekniikan sekä levytekniikan variaatioita ja syvennetään perusosaamista. Tutustumme kahteen eri savilaatuun sekä erilaisiin kuviointimenetelmiin. Kurssiin sisältyy erillinen lasituskerta perjantaina 1.12. klo 17.30–19.15. Valmiit työt poltetaan taitokeskuksen toimesta. 

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Materiaalimaksu maksetaan paikan päällä materiaalin käytön mukaisesti.

Perjantaina 10.11. klo 16.30-19.45

Lauantaina 11.11. klo 10.30-15.45

Lasituskerta perjantaina 1.12. klo 17.30-19.15

Kurssimaksu  150 € + materiaalit

Taitokeskus Verkaranta sijaitsee Tammerkosken rannassa kauniissa punatiilisessä talossa osoitteessa Vuolteentori 2. Taitokeskus sijaitsee vilkkaiden bussi- ja ratikkareittien läheisyydessä. Lähimmät pysäköintimahdollisuudet ovat Koskikeskuksen ja Hämpin pysäköintihalleissa.  

Taitokeskuksen sisäänkäynti sijaitsee talon Koskikeskuksen puoleisessa päädyssä: astu portista sisään ja nouse ulkoportaita pitkin talon toiseen kerrokseen. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 496 1121. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Vuolteentori 2, 33100 Tampere