Keramiikan alkeiskurssi 3, Hervanta

Taitokeskus Hervannan uusissa valoisissa tiloissa pyörähtää käyntiin syksyn piristysruiske, keramiikan alkeiskurssi. Kurssilla tutustutaan yksinkertaisin tekniikoin saven kiehtovaan luonteeseen. Kurssi etenee opettajan ohjeiden mukaisesti makkaratekniikan sekä levytekniikan parissa. Opit keramiikan teon eri vaiheet, keskeiset työvälineet ja saat ideoita esineiden kuviointiin. Huomioithan, että alkeiskurssiin kuuluu myös erillisenä päivänä järjestettävä lasituskerta. Kurssilaisella on mahdollisuus valita esineeseensä ihania värejä runsaasta lasitevalikoimastamme. 

Alkeiskurssi on tarkoitettu kokemattomalle, keramiikasta kiinnostuneelle osallistujalle, ja kurssilla työskennellään vaihe vaiheelta ammattitaitoisen opettajan johdolla. 

Ennen kurssia saat infokirjeen kurssin opettajalta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova materiaalihankintojen vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta seitsemän vuorokautta ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Kaikki materiaalit ja savitöihin tarvittavat työvälineet löytyvät taitokeskukselta. 

Kurssin hinta 135 € + materiaalimaksu

Kurssi kokoontuu lauantaina 18.11.2023 klo 10.00 – 15.00

Erillinen lasituskerta järjestetään maanantaina 4.12.2023 klo 17.00 – 19.30

Lisätietoja saat sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658

Osoite: Hermiankatu 12 B, kolmas kerros, 33720 Tampere