Keramiikka

Keramiikan erikoistekniikat 2. Hervanta

Kaksipäiväisellä pitkällä erikoistekniikkakurssilla opitaan soveltamaan levytekniikkaa ja makkaratekniikkaa yhdessä hieman vaativampien esineiden valmistuksessa. Kurssilla käydään laajasti läpi erilaisia tekniikkavariaatioita ja opitaan mitä lypsäminen tarkoittaa keramiikassa. Lisäksi perehdytään saven kutistumisen huomioimiseen, savikappaleiden liittämiseen, moninaisiin koristelutekniikoihin sekä savilieteväreihin. 

Ensimmäisenä kurssipäivänä aloitetaan esineen valmistus ja opitaan muotoiluun liittyviä asioita. Toisena kurssipäivänä syvennytään koristelutekniikoihin ja erilaisten esineiden huolelliseen viimeistelyyn.  Kurssilla opiskellaan ammattitaitoisen opettajan johdattelemana, ja se on tarkoitettu jo keramiikan perustekniikat hallitseville osallistujille. Kurssityöt lasitetaan taitokeskuksen toimesta, osallistujan toiveen mukaisesti, joko kirkkaalla läpinäkyvällä, tai vaihtoehtoisesti valkoisella hieman läpikuultavalla lasitteella. Molempien lasitteiden kanssa alla oleva savilieteväri jää näkyville. 

Ennen kurssia saat infokirjeen kurssin opettajalta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova materiaalihankintojen vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta seitsemän vuorokautta ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Kaikki materiaalit ja savitöihin tarvittavat työvälineet löytyvät taitokeskukselta. 

Kurssin hinta 150 € + materiaalimaksu

Kurssi kokoontuu perjantaina 27.10.2023 klo 17.00 – 20.15

sekä lauantaina 28.10.2023 klo 9.30 – 15.30

Lisätietoja saat sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658

Osoite: Hermiankatu 12 B, kolmas kerros, 33720 Tampere