Keramiikan erikoistekniikat, Hervanta

Kaksipäiväinen pitkä erikoistekniikkakurssi on tarkoitettu keramiikan perustekniikat hallitseville osallistujille. Kurssilla käydään läpi valmistusprosessin eri työvaiheita ja opit soveltamaan hieman vaativampien esineiden valmistusta levytekniikalla tai halutessasi soveltaa yhdessä levy- ja makkaratekniikkaa. Kurssilla opetellaan kahvan ”lypsämistä” sekä erilaisia saven pinnan koristelumenetelmiä.

Ensimmäisenä kurssipäivänä suunnitellaan ja aloitetaan esineen valmistus. Toisena kurssipäivänä syvennytään koristelutekniikoihin ja esineiden huolelliseen viimeistelyyn.  Kurssilla opiskellaan ammattitaitoisen opettajan johdattelemana. Kurssityöt lasitetaan taitokeskuksen toimesta, osallistujan toiveen mukaisesti, joko kirkkaalla läpinäkyvällä, tai vaihtoehtoisesti valkoisella hieman läpikuultavalla lasitteella. 

Ennen kurssia saat infokirjeen kurssin opettajalta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova materiaalihankintojen vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta seitsemän vuorokautta ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Kaikki materiaalit ja savitöihin tarvittavat työvälineet löytyvät taitokeskukselta. 

Kurssin hinta 150 € + materiaalimaksu

 

Kurssi kokoontuu perjantaina 12.4.2024 klo 17.00 – 20.15

sekä lauantaina 13.4.2024 klo 9.30 – 15.30

 

Lisätietoja saat sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere