keramiikan töitä

Keramiikkaa yhdessä – aikuinen ja lapsi, Lempäälä

Sormet savessa taitokeskuksella! Kurssilla tutustutaan saveen materiaalina ja työstetään savitöitä lapsen ehdoilla, yhdessä aikuisen kanssa työskennellen. Kurssikerran aikana keskitytään käsinrakennustekniikoihin, työvälineisiin ja viimeistelytapoihin. Kurssilla käytämme vaaleaa, korkeanpolton savea. 

Kurssi pidetään ma 11.3. klo 17.00-19.30. 

Kurssimaksu 48 €, sisältää aikuisen osallistumisen kurssille, yhdessä kouluikäisen lapsen kanssa sekä töiden polton ja lasituksen taitokeskuksen toimesta. 

Materiaalimaksu 7 €, maksetaan paikan päällä. Lisämaksu 10 € toisesta lapsesta. 

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tai kurssipäivänä taitokeskuksella. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Ilmoittautumisen yhteydessä aikuinen ilmoittaa omat tietonsa ja lisätietoihin lapsen nimen. 

Taitokeskus Lempäälä toimii Lempäälän keskustassa, idyllisessä vanhassa asemarakennuksessa. Läheisyydessä on hyvin parkkitilaa ja junalla pääsee helposti aivan taitokeskuksen tuntumaan. 

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset lempäälä@taitopirkanmaa.fi tai p. 050 414 6756

Osoite: Asematie 6, 37500 Lempäälä 

 

 

 

 

 

 

Osoite: Vanha Asema, Asematie 6, 37500 Lempäälä (509)