Keramiikkaa yhdessä lapsen kanssa, Ylöjärvi

Ota lapsi mukaan ja tule kanssamme upottamaan sormet saveen. Kurssilla tutustutaan saveen materiaalina ja työstetään keraaminen esine lapsen ehdoilla, yhdessä aikuisen kanssa työskennellen. Kurssikerran aikana keskitytään käsinrakennustekniikoihin, työvälineisiin ja viimeistelytapoihin. 

Kurssin pidetään tiistaina 21.11. klo 17.00–20.15. Kurssimaksu 70 €, sisältää aikuisen osallistumisen kurssille, yhdessä kouluikäisen lapsen kanssa sekä töiden polton + lasituksen taitokeskuksella. Materiaalimaksu maksetaan käytön mukaisesti kurssin päätyttyä.

HUOM! Ilmoitathan järjestelmään vain itsesi, lasta ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä aikuinen ilmoittaa omat tietonsa ja lisätietoihin lapsen nimen ja iän.

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tai kurssipäivänä korttimaksuna taitokeskuksella. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Taitokeskus Ylöjärvi toimii tunnelmallisessa Krankkulan puutalossa osoitteessa Suojastentie 10. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti.   

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Lisätietoja saat sähköpostitse epila@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 409 3760. 

Osoite: Suojastentie 10, 33480 Ylöjärvi