Kesä käsillä – Lapsi – aikuinen, Keppihevoset laukkaamaan, Tammela

 Tämä leiri on tarkoitettu kädentaidoista innostuneille 7–12-vuotiaille lapsille ja nuorille yhdessä aikuisen kanssa.  Leirillä valmistuu yhdessä valmistettu keppihevonen ja sille mahdollisesti pieniä tarvikkeita. 

Keppihevonen valmistetaan käsin ommellen tai ompelukoneella, leiriläisen taitotaso huomioiden. 

Leiripäivät ma-ke 22.–24.7. klo 10–14

Leirin hinta 3 pv leiri 165 €, hintaan sisältyy yksi aikuinen + yksi lapsi ja hänen keppihevosmateriaalit.

Aikuisen ja lapsen lisäksi saapuvista lapsista veloitetaan 35 €/lapsi, maksu peritään paikan päällä leirin alussa. Huom! Käytössä vain pankkikorttimaksu. 

Ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin mainitaan lapsen/lasten syntymävuosi/-vuodet, jotta leiriopettaja pystyy suunnittelemaan toteutuksen leiriläisten taitotason mukaiseksi sekä hankkimaan materiaalit. Ilmoittakaa myös mikäli lapsellanne on allergioita, sairauksia tms. mitä leiriopettajan olisi hyvä ennakkoon tietää. 

Leirikutsu, jossa kerrotaan lisätietoja leirin osallistujille, lähetetään noin viikkoa ennen leirin alkua.   

Ilmoittautuminen on sitova ja leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta Mikäli leiriä ei järjestetä, siitä ilmoitetaan sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja leirimaksu palautetaan. Sairastumistapauksissa on peruutus tehtävä viimeistään leirin alkua edeltävänä päivänä suoraan leirin järjestävään taitokeskukseen sähköpostilla.  

Lisätietoja ja peruutukset p. 050 5939622 tai minna.luomaharju@taitopirkanmaa.fi

Osoite: Peltokatu 16 c, 33100 Tampere