Kesäistä kirjontaa, Orivesi

Kirjontakurssi sopii kaikille tekniikasta kiinnostuneille, joille oman työn aloitus yksin mietityttää. Kurssilla opetellaan kirjonnan perusteita: pistoja ja tarvittavia työvälineitä sekä materiaaleja. Voit valita kurssityöksi valmiin kirjontapaketin Taito Pirkanmaan valikoimista tai myymälästämme. Halutessasi voi suunnitella myös oman mallin.

Olemme yhteydessä kaikkiin kurssille ilmoittautuneisiin pari viikkoa ennen kurssia, jolloin varmistamme tarvikepakettitoiveet. Halutessasi voi ilmoittaa toiveesi jo ilmoittautumisen yhteydessä kirjoittamalla mallin nimen Lisätietoja-kohtaan.

Kurssi kokoontuu torstaina 27.6.2024 klo 17-20.15, 4 oppituntia.

Kurssihinta 36 € + materiaalit.

Taitokeskus Orivesi sijaitsee kaupungin keskustassa Auvisen talona tunnettu tunnelmallisessa puutalossa osoitteessa Keskustie 37. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Lisätietoja saat sähköpostitse orivesi@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 355 9272.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Keskustie 37 D, 35300 Orivesi