Tuftaus tai ehkä paremmin Punch Needle tekniikkana tunnettu työtapa soveltuu hyvin kodintekstiilien valmistamiseen. Kurssin aikana opit tuftauksen perusteet ja sinulla on mahdollisuus kokeilla haastavampiakin kuvioaiheita ohjaajan avustuksella. Kurssilla voit toteuttaa oman tuftauksen tauluksi, tyynyksi tai vaikka kukkaroksi tai pehmoleluksi! Työn inspiraationa käytämme kesäistä luontoa tehden kasvi, luonto tai eläinaiheisia töitä. Voit suunnitella mallin itse tai käyttää taitokeskukseltamme löytyviä valmiita malleja. 

Ilmoittautumisen jälkeen saat infokirjeen opettajalta, jossa vinkkejä suunnitteluun sekä valittavissa olevat valmiit mallit. Työ valmistuu kätevästi kehikon ja Punch Needle -neulan avulla ja käytettävissä on Pirkka-langan upea 80 värin värikartta.

Kaikki materiaalit ja tarvittavat työvälineet löytyvät taitokeskuksesta. Saat tuftausneulan käyttöösi kurssien välisen viikon ajaksi, joten voit halutessasi toteuttaa suuremman tuftauksen osin työtä kotona tehden. Kurssin toisella kerralla on mahdollisuus ommella tyyny ompelukoneella valmiiksi. 

Kurssi sopii myös aloittelijoille. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova materiaali hankintojen ja työvälineiden hankkimisten vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Kurssi kokoontuu maanantaisin 19.6. klo 17.15–19.30 ja 26.6. klo 17.15–19.30 

Lisätietoja saat sähköpostitse epila@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 409 3760


 

Osoite: Pispalan valtatie 133, 33270 Tampere