kutojat kangaspuiden äärellä

Kesäklubi: Kangaspuilla kutoen ja punoen, Hakunila

Kangaspuilla kudonta ja punonta ovat rentouttavia tekniikoita kesälomalla. Oman kodin tai kesämökin sisustaminen juuri omiin mittoihin ja värimaailmaan sopivilla tuotteilla on virkistävää ja tuo iloa pitkään. Kurssituntien lisäksi kangaspuut ja tila tekemiselle on käytössäsi kurssipäivinä myös kurssituntien jälkeen.

Taitotaso: aloittelija, osaaja
Ajankohta: 15.-18.7. klo 10-15
Hinta: 80 € (jäsenhinta 75 €) + materiaalit käytön mukaan
Opettaja: Eliisa Tikkanen
Maksutapa: MAKSU PAIKAN PÄÄLLÄ

Hei ystävät!
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista. 

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hakunila@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hakunila@taitoetelasuomi

Osoite: Taitokeskus Hakunila, Hepokuja 6 A, 01200 Vantaa