Kesän rientoihin Korvisbaarista, Hervanta

Korvisbaarissa on paljon erilaisia vanerista leikattuja paloja, monen muotoisia ja värisiä. Yhdistellen erilaisia paloja, voit koota omat korvikset tai riipuksen makusi mukaan. Korujen hinnat määräytyvät käytettyjen palojen määrän mukaan. Hinnat alkaen 20 €/pari tai 10 €/riipus. Varaa korujen tekemiseen aikaa 2 tuntia. 

Perjantai 7.6. klo 16-20 nonstop

Taitokeskus Hervannan uudet tilat sijaitsevat Hermian alueella osoitteessa Hermiankatu 12 B, 3 krs. Taitokeskukselle on hyvät julkiset yhteydet bussilla ja ratikalla.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Lisätietoja saat sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

 

 

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere