Kevään rientoihin Korvisbaarista, Epilä

Aloita perjantai-illan vietto Taitokeskus Epilän Korvisbaarista! Baarissa kokoat persoonalliset korvikset yli 100 erilaisen palan valikoimasta. 

Korvisbaarissa on paljon erilaisia vanerista leikattuja paloja, monen muotoisia ja värisiä. Yhdistelen erilaisia paloja, voit koota omat korvikset tai riipuksen makusi mukaan. Korujen hinnat määräytyvät käytettyjen palojen määrän mukaan. Hinnat alkaen 20 €/pari tai 10 €/riipus. Varaa korujen tekemiseen aikaa 2 tuntia.  

Perjantai 3.5.2024 klo 16–20 nonstop 

Taitokeskus Epilä sijaitsee Länsi-Tampereella osoitteessa Pispalan valtatie 133. Epilän taitokeskukseen pääsee hyvin julkisilla liikennevälineillä ja pihassa on pysäköintitilaa.   

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Lisätietoja saat sähköpostitse epila@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 409 3760.

Osoite: Pispalan valtatie 133, 33270 Tampere