Kesän rientoihin Korvisbaarista, Verkaranta

Korvisbaarissa on paljon erilaisia vanerista leikattuja paloja, monen muotoisia ja värisiä. Yhdistelen erilaisia paloja, voit koota omat korvikset tai riipuksen makusi mukaan. Korujen hinnat määräytyvät käytettyjen palojen määrän mukaan. Hinnat alkaen 20 €/pari tai 10 €/riipus. 

Perjantai 2.8. klo 17-19 

Taitokeskus Verkaranta sijaitsee Tammerkosken rannassa kauniissa punatiilisessä talossa osoitteessa Vuolteentori 2. Lisätietoja saat sähköpostitse verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 496 1121. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista. Siksi niiden kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatieto mm. sukupuoli, koulutustaustaa, kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi. 

 

 

Osoite: Vuolteentori 2, 33100 Tampere