Pyöreän pajukorin reunaa viimeistellään.

Keväiset pajukorit, Hyrylä

Yksikertaiset pajukorit valmistuvat kurssillamme keväistä kotia koristamaan. Rouheat korit soveltuvat erityisesti pihalle tai parvekkeelle. Punonnan alkeet hallitseva kurssilainen voi valita myös vaativamman mallin toteutettavaksi.

Taitotaso: aloittelija, osaaja

Ajankohta: 16.3. klo 10.00-14.30 

Hinta: 45€ (jäsen 40€) + materiaalit käytön mukaan

Maksutapa: MAKSU PAIKAN PÄÄLLÄ

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hyryla@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hyryla@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Hyryläntie 12 04300 Tuusula

Osoite: Hyryläntie 12, 04300 Tuusula