Kuvassa erivärisiä nahkatuotteita

Kierrätysnahkakurssi, Jyväskylä

Kurssilla valmistetaan käsin ommellen pieniä nahkatöitä kierrätysnahasta: puhelinlaukkuja, kukkaroita, lompakoita ja erilaisia asusteita valmiiden mallien tai omien ideoiden mukaan. Työt viimeistellään niitein, napein ja nepparein. Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

La 7.10.2023, klo 10-17. 

  • Kurssin pituus 8 h
  • Kurssimaksu 35 e + materiaalimaksut

Kurssin ohjaa Raija Manninen

………………………………..

Ilmoittautuminen

Taito Keski-Suomi järjestää käsityökursseja yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Käsityökursseille ilmoittaudutaan verkkosivujemme kautta, ja ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kurssimaksu.

Valitse ”maksan paikan päällä”, jos käytät maksuvälineenä Smartum-kulttuuriseteleitä, SmartumPay:tä, Epassia, GIFT4U-kädentaitolahjakortteja tai Taito Keski-Suomi ry:n lahjakortteja.

Taito Keski-Suomi ry:n käsityö- ja muotoilukoulun oppilaat ja Taitokeskus Jyväskylässä opiskelevat ammatillisen koulutuksen opiskelijat sekä Taito Keski-Suomi ry:n jäsenet saavat kurssiostoksista alennuksen syöttämällä TAITOKSALE20 koodin sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muista painaa lopuksi ”Syötä alennuskoodi” -painiketta.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, ja sen voi perua ainoastaan pätevästä syystä sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Lisätietoja: taitokeskus@taitokeskisuomi.fi tai p. 050 4130 993.

Haluatko liittyä Taito Keski-Suomi ry:n jäseneksi? Löydät lisätietoja täältä: https://www.taito.fi/keskisuomi/tieto-meista/jasenyys/

 

Osoite: Kivääritehtaankatu 6, G-rappu, 40100 Jyväskylä