kintsugi-kullalla-korjattu-sinivalkoinen-kulho-taitopohjoispohjanmaa

Kintsugi – kultainen sauma

Kintsugi (kintsukoroi) on vanha japanilainen korjausmenetelmä rikkoutuneille keraamisille ja posliinisille esineille. Perinteisen korjaustekniikan avulla rikkoutuneet osat liitetään yhteen lakalla tai liimalla ja ”kullalla”. 

Kintsugi-filosofian taustalla on ajatus, jonka mukaan esineen kauneus tai arvo ei katoa sen rikkoontuessa ja kintsugi-menetelmällä korjatun esineen arvo itseasiassa on aikaisempaa suurempi. 

Ota omat rikkoutuneet astiat mukaan kurssille ja korjaa ne kauniisti ja kestävästi. 

Kurssi järjestetään torstaina 18.4.2024 klo 16.30-20 – la 20.4.2024 klo 10-13.30, Taito Pohjois-Pohjanmaa ry:n tiloissa, osoitteessa Rautionkatu 2, Oulu. Kurssiopettajana Johanna Lumila.

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

 

Osoite: Rautionkatu 2, 90400 Oulu