Kirjoneulekurssilla opit neulomaan kauniita kaarrokepuseroita

Kirjoneuleet käsityökurssi Kuopio

Osaat ehkä jo neuloa sukat, mutta neulepuseron aloittaminen vielä arveluttaa, osaanko minä? Ohjeillamme ja opastuksella onnistut aivan varmasti, nyt on mitä oivallisin hetki tarttua puikkoihin ja tulla kaarrokeneulekurssille!

Aloita vaikka suvun pienimmän neuleesta. Taito Itä-Suomi ry:n monipuolisista mallistoista löydät varmasti mieleiset mallit niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Laajasta lankavalikoimastamme voit valita mieleisen, käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan langan. Aito suomalaisen lampaan villalanka on ihanteellinen valinta retkeily- ja ulkoiluneuleisiin. Ihanan pehmeät merinovillalangat sopivat erityisen hyvin lasten neuleisiin, koska ne ovat pehmeitä ja eivätkä kutita ihoa. Hyvä perusvillapaita taas syntyy edullisesti Olli-villalangasta.

Materiaalimaksu työn mukaan, maksetaan paikan päällä. Voit käydä tutustumassa neulemalleihin ennakkoon Taito Shopissa tai verkkokaupassa Taito Itä-Suomi ry:n malleihin. Kuvan Meirami -kaarrokepuseron tarvikepaketti alkaen 54,90 Olli-langasta.

Taitotaso Osaaja, kurssi on jo hieman vaativampi ja vaatii keskittymistä.

Kokoontumisajat: to 12.10. 26.10. ja 9.11. klo 17-19.30

Hinta: 29€ + materiaalit.

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset : kuopio@taitoitasuomi.fi / 0440162 277

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse kuopio@taitoitasuomi.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Haapaniemenkatu 28, 70110 Kuopio