Olavinlinna neule vie ajatukset meneeseen aikaan

Kirjoneuleet käsityökurssi Savonlinna

Osaat neuloa jo perusvillasukat, mutta kirjoneuleen aloittaminen vielä arveluttaa, osaanko minä? Ohjeillamme ja opastuksella onnistut aivan varmasti! Nyt on mitä oivallisin hetki tarttua puikkoihin ja tulla kursseille.

Taito Itä- Suomi ry:n monipuolisista mallistoista löydät varmasti mieleiset mallit niin miehille, naisille kuin lapsille. Tunnetko jo Olavinlinna neuleet?  Olavinlinna-villapaita kuvaa tunnettua linnaa osin symbolisin, osin varsin tunnistettavinkin kuvioin. Villapaidasta löytyvät niin muurien ikkuna-aukot, tornien tiilenpunaiset yläosat kuin kuparikattojen vihreät kattokolmiot. Neuleen beige pohjaväri ja tummanruskea sävy on lainattu linnan muureista. Villapaidassa on näyttävät kuviot niin helmassa, hihansuissa kuin yläosan kaarrokkeessakin. Neule sopii mainiosti niin miehille kuin naisille. Samaan sarjaan mallistosta löytyy myös lapaset, jos puseron valmiiksi saaminen epäilyttää. Kurssilla on mahdollista myös neuloa muita Taito Itä- Suomi ryn neulemalleja. 

Oletko neulonut sukat looppaamalla? Nyt on mainio mahdollisuus oppia tämäkin taito, voit siis oppia neulomaan kirjoneule sukat looppaamalla tällä kurssilla.

Kokoontumisaika: To 17.10., 31.10., ja 21.11. klo 12-14.30

Hinta: 43 € + materiaalit. Tarvikepaketit; Olavinlinna neulelapaset 29,90, Savonlinna -kaarrokeneuleet alkaen Elli-merinovillalangasta 77,40 ja Nordic-langasta 119,10.

Materiaalimaksu työn mukaan, maksetaan paikan päällä. Voit myös käydä ennakkoon shoppailemassa verkkokaupassa tai Taito Shopissa.

Taitotaso Osaaja, kurssi on jo hieman vaativampi ja vaatii keskittymistä.

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset: savonlinna@taitoitasuomi.fi 0440 162 226
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetä.

Osoite: Puistokatu 7, 57100 Savonlinna