palakas

Kirjovirkattu tyyny, Kangasala

Tule virkkaamaan perinteisellä kirjovirkkaustekniikalla neuleguru Molla Millsin suunnittelema Palakas-tyyny  Voit valmistaa juuri sen kokoisen tyynyn, kuin tarvitset ja haluat.

Kurssi kokoontuu la 7.10. klo 10-14 ja ke 15.11. klo 17-19.30

Ensimmäisellä kokoontumiskerralla opetellaan tekniikka, toisella kerralla palojen yhteen liittäminen ja taustan virkkaus alkuun. Kokoontumiskertojen välissä työtä tehdään kotona.

Kurssi sopii virkkauksen perusteet osaavalle.

Kurssimaksu 60 € +materiaalit

TAITOKESKUS KANGASALA

Taitokeskus Kangasala sijaitsee Ellintie 2:ssa Pitopalvelu Irma Mäkimaan kanssa samassa tilassa. Pihassa on runsaasti pysäköintitilaa, ja Kangasalan keskustassa sijaitsevilta linja-autopysäkeiltä on taitokeskukselle vain lyhyt kävelymatka.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Lisätietoja saat sähköpostitse kangasala@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 527 3125.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Ellintie 2, 36200 Kangasala (284)