kirjonta

Kivaa kirjontaa, Kangasala

Kirjoa voi monella tapaa ja oikeastaan mihin vain. Kurssilla tutustutaan erilaisiin kirjontapistoihin ja valmistetaan kirjottu kangas, josta voi valmistaa tyynyn, pussukan tai repun.

Kurssi kokoontuu ke 17.4. klo 17-20.15 ja ke 24.4. klo 17-19.30

Kurssin hinta 54€+materiaalit n. 20-50€ riippuen tuotteesta.

TAITOKESKUS KANGASALA

Taitokeskus Kangasala sijaitsee Ellintie 2:ssa Pitopalvelu Irma Mäkimaan kanssa samassa tilassa. Pihassa on runsaasti pysäköintitilaa, ja Kangasalan keskustassa sijaitsevilta linja-autopysäkeiltä on taitokeskukselle vain lyhyt kävelymatka.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Lisätietoja saat sähköpostitse kangasala@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 527 3125.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

 

 

Osoite: Ellintie 2, 36200 Kangasala (284)