kivat kipot lasista ja savesta

Kivat kipot savesta ja lasista, Seinäjoki

Kivat savikipot, Seinäjoen taitokeskus
Ke 18.9. klo 13-20
Ke 23.10. klo 13-20
 

Yhteistyössä:   

Kurssin kuvaus: Saven työstäminen on mukavaa puuhaa. Tällä kurssilla yhdistämme saveen sulatuslasia, lasilla saadaan upeita efektejä kippojen ja vatien pohjalle.  Ensin savesta työstetään kippoja ja vateja, jotka sitten lasituskerralla viimeistellään sulatuslasilla. Saven työstämiseen voidaan käyttää eri tekniikoita; nipistely-, levy- ja makkara- tekniikkaa. Kippoja voi värjätä myös engobeväreillä.
Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. Kurssin päätteeksi tuotteet jäävät polttoon ja opettaja ilmoittaa, kun ne on noudettavissa.

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa!

Lisätietoja kurssista: seinajoki@taitoep.fi , Ulla 044-545 6075 tai Maria 040-066 3525

Hinta: Kurssimaksu 36 € + materiaalit 25€/kg, sis. savet, lasitteet, lasin ja poltot. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. 

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon seinajoki@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

 

Pysäköinti:
Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 2h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, Kässä 3-4, 60100 Seinäjoki