Käsi pitelee kaiverrettua leimasinta

Kokeilevaa kankaanpainantaa, Lempäälä

Luovuus lentoon, nauti ajasta itsellesi ja itsesi toteuttamisesta. Opi tekemään uutta ja omaa – rohkeasti, vapaasti ja ennen kaikkea iloisesti. Kurssilla valmistetaan oma leimasin ja painetaan sillä kangasta pigmenttiväreillä. Kerrataan värioppia ja annetaan luovuuden kukkia. Painopohjakankaan voi ostaa taitokeskukselta tai tuoda oman. 

Kurssi kokoontuu lauantaina 25.11. klo 10–14.

Kurssimaksu 42 € + materiaalit

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse lempaala@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 4146756. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Vanha Asema, Asematie 6, 37500 Lempäälä