Koptisidottu vihko, Epilä

Tule valmistamaan koptisidoksella tehty pehmeäkantinen muistikirja/vihko. Koptisidos muodostuu toisiinsa ommelluista pienistä vihkonipuista. Ompeleet muodostavat selkään silmukkaketjut. Valmistamme kurssilla max. A5 kokoisen vihkon. Materiaalimaksu käytettyjen paperien mukaan 10-15 €. Voit ottaa mukaasi myös omia kierrätyspapereita, tapetinpaloja, lehtien sivuja, jotka haluat sitoa osaksi vihkoa.  

Kurssi kokoontuu la 7.10. klo 10–16. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Kurssimaksu 54 € + materiaalimaksu. Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan.

Taitokeskus Epilä sijaitsee Länsi-Tampereella osoitteessa Pispalan valtatie 133. Epilän taitokeskukseen pääsee hyvin julkisilla liikennevälineillä ja pihassa on pysäköintitilaa. 

Lisätietoja saat sähköpostitse epila@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 4093760.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Pispalan valtatie 133, 33270 Tampere

Osoite: Pispalan valtatie 133, 33270 Ylöjärvi (435)