Koptisidottu vihko, Ylöjärvi

Tule valmistamaan koptisidoksella tehty pehmeäkantinen muistikirja/vihko. Koptisidos muodostuu toisiinsa ommelluista pienistä vihkonipuista. Ompeleet muodostavat selkään silmukkaketjut. Valmistamme kurssilla max. A5 kokoisen vihkon. Materiaalimaksu käytettyjen paperien mukaan 10-15 €. Voit ottaa mukaasi myös omia kierrätyspapereita, tapetinpaloja, lehtien sivuja, jotka haluat sitoa osaksi vihkoa.  

Kurssi kokoontuu la 11.11. klo 10–16. 

Kurssimaksu 54 € + materiaalit työhön

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Taitokeskus Ylöjärvi toimii tunnelmallisessa Krankkulan puutalossa osoitteessa Suojastentie 10. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti.

Lisätietoja saat sähköpostitse epila@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 4093760.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Suojastentie 10, 33480 Ylöjärvi

Osoite: Suojastentie 10, 33480 Ylöjärvi (435)