Koreja rottingista, Orivesi

Tule punomaan pyöreä kori rottingista. Kurssilla opit punonnan perustaitoja. Koria voi käyttää leivänkohotuskorina tai lankakerien säilytykseen tai mitä muuta keksitkään. Korista tulee reilun kokoinen. Halutessasi voit punoa kurssilla myös Hexagon-korin.

Kurssi kokoontuu kahtena torstaina 4.4. ja 11.4. klo 17-19.30.

Kurssimaksu 48€ + materiaalit

Taitokeskus Orivesi sijaitsee kaupungin keskustassa Auvisen talona tunnettu tunnelmallisessa puutalossa osoitteessa Keskustie 37. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Lisätietoja saat sähköpostitse orivesi@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 355 9272.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Keskustie 37 D, 35300 Orivesi