kaaospunonta rottingista

Koreja rottingista, Vaasa

Koreja rottingista, Vaasan taitokeskus
Ti 9.4. klo 15-20
To 11.4. klo 15-20

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Taitoliitto on valinnut vuoden 2024 käsityötekniikaksi Korinpunonnan. Kurssilla valmistetaan rottingista erilaisia kauniita koreja. Punomme koreja  joko pyöreästä rottingista valmiiseen vaneripohjaan tai vapaalla kaaostekniikalla. Tai vaihtoehtoisesti rottinki lastusta hexagontekniikalla leipä tai käsityökoreja tai  perinteisellä palttina tekniikalla.
Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa!

Lisätietoja kurssista: marjo.pollari@taitoep.fi   tai 0405404643

Hinta: Kurssimaksu 27 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).
 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon marjo.pollari@taitoep.fi . Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)