Tekemiskuva: farkusta koriksi, punontaa

Kori farkusta

Taitoliitto on valinnut vuoden käsityötekniikan tänä vuonna jo kahdeksannen kerran: korin punonta on vuoden 2024 tekniikka! Haluamme innostaa kokeilemaan erilaisia punontatekniikoita eri materiaaleilla, ja tuoda esiin punontatekniikoiden säilymistä osana aineetonta kulttuuriperintöä.

Tällä kurssilla materiaalina on farkku: punomalla voit antaa vanhoille risaisille farkuillesi uuden elämän! Vanhat farkkusi saavat kaverikseen kaunista pellavaa, ja kotisi kierrätysmateriaalista tehdyn säilyttimen.

Kurssin aikana leikataan farkkusi kuteiksi, ja opetellaan korin valmistus. Kori ei valmistu kurssin aikana, mutta saat mukaasi hyvät ohjeet, joiden avulla voit valmistaa korin loppuun.

Ohjeen on Taitojärjestölle suunnitellut Hannele Ruponen ( Taito Varsinais-Suomi), ja ohje kuuluu vuoden 2024 Tekemisen iloa -mallistoon.

Huomioithan seuraavat ilmoittautumiseen liittyvät ehdot: Ilmoittautuminen päättyy 8.3.2024 ennen kurssin aloitusta, ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset tulee ilmoittaa 5 päivää ennen kurssin aloitusta osoitteeseen toimisto(at)taitolappi.fi, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista perimme kurssimaksun täysimääräisenä. Mikäli kurssi perutaan Taito Lapin toimesta, ilmoitamme siitä sähköpostilla 3 arkipäivää ennen kurssia ja kurssimaksu palautetaan asiakkaalle.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Osoite: Postikatu 1, 96100 Rovaniemi