korinpunonta Taito Satakunta

Korinpunonta

Punotaan erilaisia koreja monesta eri materiaalista! Korinpunonta on myös vuoden käsityötekniikka. Tule kokeilemaan, miten syntyy kori vaikka käytetyistä farkuista, juutista tai pehmeästä kierrätyshuovasta! Useimpia tekniikoita voi soveltaa moneen eri materiaaliin. Materiaalivalikoimassa on edelleen myös kestävä ja kaunis rottinki, josta syntyy helposti eri tyylisiä koreja moneen eri tarkoitukseen.

Korinpunonta Noormarkun taitokeskuksella torstaisin 18.4.-2.5. klo 17.30-20.45. Kurssimaksu 45 € + materiaalit. Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssin voi maksaa joko verkossa tai paikan päällä. Taito Satakunta ry:n voimassaolevaa jäsenyyttä vastaan saat tästä kurssista 5 € alennuksen. Kysy alennukseen oikeuttava koodi taitokeskuksen henkilökunnalta!

Muistathan esteen sattuessa peruuttaa kurssin viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta tai ilman pätevää syytä myöhemmin kuin kolme päivää aiemmin perutusta kurssipaikasta veloitetaan kurssin normaali hinta. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, palautetaan verkossa ennakkoon maksettu kurssimaksu takaisin asiakkaan tilille viikon sisällä peruutuksesta.

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon p. 044 383 5085 tai noormarkku@taitosatakunta.fi!

Osoite: Makkarakoskentie 1, 29600 Noormarkku