Punottu kori pöydällä

Korinpunonta eri materiaaleista, Iisalmi

Vuoden 2024 käsityötekniikka on korinpunonta! Tule kurssille oppimaan vuoden teeman mukainen tekniikka ja kokeilemaan sitä eri materiaaleilla. Miten olisi huopakori, nahkapaperikori tai räsykori? Korinpunonnassa voi hyödyntää monipuolisesti eri materiaaleja ja näin luoda uniikkeja koreja sisustukseen ja hyötykäyttöön. 

Kolmen tunnin kurssin hinta on 36 e + käyttämäsi materiaalit (noin 2-20 euroa työstä riippuen).

Taito Ylä-Savon jäsenille 20 % alennus kurssimaksusta koodilla ”JASEN24”. Syötä koodi verkkokaupassa sille varattuun kenttään kun siirryt kassalle. 

LIITY JÄSENEKSI

Kurssimaksu maksetaan joko verkkokaupassa tai paikan päällä, ja se sisältää ohjauksen, työvälineiden käytön sekä kahvin/teen.  Kurssityöt valmistetaan taitokeskuksen materiaaleista.

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä. Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan tällöin asiasta meille sähköpostitse tai puhelimitse.  Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme jo maksetut kurssimaksut viikon kuluessa.

 

Osoite: Louhenkatu 7, 74100 Iisalmi