Korulauantai, Isokyrö

Korulauantai, Taitokeskus Villavintti, Isokyrö
La 16.11. klo 9-16

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: 

Päivän aikana voit valmistaa haluamiasi koruja. Paikalla paljon koneita ja työvälineitä sekä materiaaleja eri korujen valmistamiseen. Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. Villavintillä on myynnissä alpakkalusikoita ja Muumiastioiden paloja. Muita astioita saa ottaa ilmaiseksi korumateriaaliksi. 

Ota mukaasi kurssille: Hyviä eväitä. Teetä ja kaffia sekä pullanpuolta on tarjolla päivällä.

Lisätietoja kurssista: villavintti@taitoep.fi  tai 0400-865 282

Hinta: Kurssimaksu 28 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Kaikilta, myös taitokorttilaisilta, peritään tarvikemaksu 9-19€ valmistamiesi korujen/käyttämiesi työvälineiden mukaisesti. 

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).
 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon villavintti@taitoep.fi . Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Pohjankyröntie 136, 65100 Isokyrö