kranssikurssi vaasa

Kranssipaja, Vaasa

Kurssilla valmistetaan kransseja valmiisiin renkaisiin mm. havuista yms luonnon materiaaleista. Kranssista saa persoonallisen vääntämällä sen keskelle oman tekstin esim. koti, joulu, mummila jne. Luonnon materiaalien keräys ohjeet saat lähempänä kurssia. Renkaat, rautalangat yms  ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. Ota mukaasi kurssille vain hyvät eväät ja tekemisen iloa!

Kurssi järjestetään to 2.11. klo 13-20 Vaasan taitokeskuksessa
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis

 Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 13-20 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen!

Kurssin hinta on 24,00 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse marjo.pollari@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. 
Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajiltamme sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi  tai 0405404643
Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa