Kudonnan kausikortti, Hervanta

 

Ilmoittaudu kudonnan kausikorttilaiseksi ja osta kudonnan kortti kolmeksi kuukaudeksi. 

Kudonnan kausikortti maksaa 79 € (voimassa 3 kk ostopäivästä). 

Taitokeskuksessa voit kutoa kangaspuilla mattoja, sisustustekstiilejä, asusteita ja poppanoita ohjattuna ja omatoimisesti. Loimet odottavat valmiina puissa, voit suunnitella tuotteesi itse tai hyödyntää kausittain vaihtuvan malliston tuotteita. Kuuntelemme myös asiakkaidemme toiveita! Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa kudonnan aloituksessa ja antaa vinkkejä onnistuneeseen lopputulokseen. Voit kutoa 3 kuukauden ajan, oman aikataulusi mukaan aukioloaikojen puitteissa, myös ilta- ja viikonloppuaikaan erikseen sopien. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, innostus riittää ja olemme taitokeskuksen aukioloaikoina apuna työn edetessä. 

Taitokeskus Hervannassa omatoimista kudonta-aikaa on arkisin klo 7.30-21, lauantaisin klo 9-16 ja sunnuntaisin klo 10-17. 

Veloitamme työn valmistuttua, käytetyn loimen hinnan. Metrihinnat vaihtelevat loimen materiaalin, leveyden, värin ja sidoksen mukaan. Taitokeskukselta voit ostaa kudontamateriaalia, kuten matonkuteita. 

Olemme yhteydessä taitokeskukselta ilmoittautumisesi jälkeen, jolloin voimme sopia kudonta-ajoista ja yhteisestä aloituksesta (huom. kausikortti ei ole kurssi). Voit lisätiedoissa mainita toiveistasi. Varaamme kudonta-aikaa 1-2 viikkoa/kangaspuut. 

Jos haluat maksaa kausikortin kulttuurieduilla, valitse ”maksu paikan päällä”. Voit tehdä maksusuorituksen kulttuurieduilla myös etukäteen, jolloin toivomme kuittausta maksusta sähköpostiimme. 

Tiedustelut 050 4146658 tai hervanta@taitopirkanmaa.fi.

Kudontakortti oikeuttaa kutomiseen kaikissa Taito Pirkanmaan taitokeskuksissa. 

 

 

Osoite: Lindforsinkatu 5, Hervannan Vapaa-aikakeskus, Tampere, 33720 Tampere