Kudontaa sylikangaspuilla – jatko, Helsinki

Sylikangaspuilla voit kutoa myös kuvioita! Kurssilla syvennytään sylikangaspuukudontaan kahdella ja kolmella pirralla kutoen. Lisäpirroilla saat erilaisia siksak- ja kukkakuvioita oman kudotun tuotteen pintaan. Kurssilla voit valmistaa esimerkiksi tyynykankaan tai huivin.

Kurssi on tarkoitettu sylikangaspuukudonnan perusteet hallitseville. Perustaidot opit syksyllä järjestettävällä Kudontaa sylikangaspuilla – alkeet -kurssilla, jos olet käynyt alkeiskurssimme aiemmin tai harrastanut kudontaa omilla sylikangaspuillasi. Oma työ suunnitellaan ja rakennetaan puihin yhdessä kurssin aikana ja kudotaan pääosin kotona. Kurssillamme olemme varanneet jokaiselle osallistujalle sylikangaspuut käyttöön. Kudontaleveys on 50 cm.

Taitotaso: taitaja
Ajankohta: ma 18. ja 25.11. sekä 16.12. klo 17.30-20.30
Hinta: 70 € (jäsen 65 €) + materiaalit alk. 15 €
Maksutapa: Maksathan kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenenä saat alennuksen kurssimaksusta käyttämällä koodia JASEN242. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Anna Siekkinen

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki