Kudontaleiri aikuisille, nainen kutoo kangaspuissa - Taito Lappi - Rovaniemi

Kudontaleiri aikuisille

Aikuisten kudontaleirillä opit kutomaan kangaspuilla. Viikonlopun aikana voit kutoa maton tai muun tekstiilin. Taitokeskus eli kutomo on käytettävissä kulkuavaimella joka päivä klo 7-22. Neuvoja on paikalla perjantaina 16.6. klo 17-20, lauantaina 17.6. klo 10-13 ja sunnuntaina 18.6. klo 16-19. Muuna aikana on itsenäistä työskentelyä.

Perjantaina jokainen kurssilainen saa ohjauksen taitokeskuksessa toimimiseen ja kangaspuilla kutomiseen. Neuvoja esittelee kutomon mahdollisuudet ja auttaa jokaisen kurssilaisen kutomisen alkuun.

Lauantaina aamulla jatketaan omien töiden kutomista ja neuvoja on paikalla klo 10-13 ohjaamassa. 

Sunnuntaina käymme läpi töiden erilaisia viimeistelytapoja ja kurssin lopuksi kurssilaiset saavat valmiit työt mukaansa.

Aikataulu: pe 16.6. klo 17-20, la 17.6. klo 10-13 ja su 18.6. klo 16-19. Lisäksi itsenäistä työskentelyä viikonlopun aikana.
Hinta: Kurssimaksu 50 € + materiaalit alkaen 30 €.

Materiaalimaksu koostuu loimen hinnasta ja mahdollisista meiltä hankituista materiaaleista. Voit käyttää kutomiseen myös omia materiaaleja!

 

Huomioithan seuraavat ilmoittautumiseen liittyvät ehdot: Ilmoittautuminen päättyy 7 päivää ennen kurssin aloitusta, ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset tulee ilmoittaa 7 päivää ennen kurssin aloitusta osoitteeseen toimisto(at)taitolappi.fi, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista perimme kurssimaksun täysimääräisenä. Mikäli kurssi perutaan Taito Lapin toimesta, ilmoitamme siitä sähköpostilla 4 arkipäivää ennen kurssia ja kurssimaksu palautetaan asiakkaalle.

Mikäli kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto(at)taitolappi.fi.

Osoite: Postikatu 1, 96100 Rovaniemi