Maton kutomista kangaspuissa.

Kudottu matto, Hyvinkää

Tule tutustumaan kudontaan! Maton kutominen sopii aloittelevalle kutojalle ja tarjoaa haastetta myös pitkään kutoneelle. Kurssin aikana opit oman työn suunnittelua, kudonnan perusteita ja materiaalitietoutta. Yhteisen kurssikerran aikana saat hyvän startin maton kudontaan ja kurssin jälkeen pääset toteuttamaan oman mattosi sinulle sopivina kudontapäivinä. Kudonta-aika sovitaan sinulle sopiville päiville ja kutomiselle on varattu aikaa kolme päivää.

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta:  tiistai 5.3. klo 17.30-20.30 + kolme kudontapäivää
Hinta: 68 € (jäsen 48 €, Taitokortilla 33 €)
Maksutapa: maksu paikan päällä
Opettaja: Sanna Korpisaari 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.
Maksutapoina meillä Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.
Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 
Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.
Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi

Osoite: Rautatienkatu 11, 05800 Hyvinkää