Kudottu matto, Klaukkala

Tule tutustumaan kudontaan! Maton kutominen sopii aloittelevalle kutojalle ja tarjoaa haastetta myös pitkään kutoneelle. Kurssin aikana opit oman työn suunnittelua, kudonnan perusteita ja materiaalitietoutta. Yhteisen kurssikerran aikana saat hyvän startin maton kudontaan ja kurssin jälkeen pääset toteuttamaan oman mattosi sinulle sopivina kudontapäivinä. Kudonta-aika sovitaan sinulle sopiville päiville ja kutomiselle on varattu aikaa kolme päivää.  Kudontapäivät sisältyvät kurssimaksun hintaan. 

Taitotaso: aloittelija ja osaaja

Ajankohta: 10.4. klo 17:30-20:30

Hinta: Hinta: 68 € (jäsen 48 €, Taitokortilla 33 €) + materiaalit käytön mukaan n. 20-120 €

Maksutapa: MAKSU VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ 

Opettaja: Sonja Mantere

Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You-ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen klaukkala@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse klaukkala@taitoetelasuomi.fi

Sijainti: Klaukkalantie 72 , Aitohelmen talon kellarikerroksessa, jonne pääset hissillä sisääntuloaulasta.                      

Osoite: Klaukkalantie 72, 01800 Klaukkala