Kutojan sylissä neljä kudottua mattoa.

Kudottu matto, Lohja

Tule tutustumaan kudontaan! Maton kutominen sopii aloittelevalle kutojalle ja tarjoaa haastetta myös pitkään kutoneelle. Kurssin aikana opit oman työn suunnittelua, kudonnan perusteita ja materiaalitietoutta. Yhteisen kurssikerran aikana saat hyvän startin maton kudontaan ja kurssin jälkeen pääset toteuttamaan oman mattosi sinulle sopivina kudontapäivinä. Kudonta-aika sovitaan sinulle sopiville päiville. Kurssihintaan sisältyy 3 kudontapäivää.

Taitotaso: aloittelija, osaaja
Ajankohta: Ti 12.3.2024 klo.17.30-20.30
Hinta: 68 € (jäsen 48 €, Taitokortilla 33 €) + materiaalit käytön mukaan n. 20-120 €. Omat kuteet saa käyttää.

Maksutapa: VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ

Opettaja: Kristina Nyholm

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen lohja@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse lohja@taitoetelasuomi.fi.

 

Osoite: Suurlohjankatu 12, 08100 Lohja