Kuteen leikkaaminen

Kuinka värjäät ja leikkaat materiaalia poppanan ja maton kudontaan, Klaukkala

Kurssin aikana käymme läpi vanhojen luonnonmateriaalipohjaisten kankaiden kuten lakanoiden värjäämiseen soveltuvia työtapoja sekä näiden materiaalien uusiokäyttöä ja hyödyntämistä matonkuteina. Lisäksi opimme leikkaamaan kankaita taloudellisesti niin maton – kuin poppanakuteiksi. Kurssilla ei värjätä, mutta kurssin aikana on mahdollista leikata kuteita. Kurssilaisille lähetetään infokirje ennen kurssin alkua. 

Taitotaso: aloittelija ja osaaja

Ajankohta: 21.3. klo 17-20:00

Hinta: 38 € (jäsen 33€ ) 

Maksutapa: MAKSU VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ 

Opettaja: Sonja Mantere

Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen klaukkala@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot klaukkala@taitoetelasuomi.fi

Sijainti: Taitokeskus Klaukkala, Klaukkantie 72, Aitohelmen talon kellarikerroksessa, jonne pääset hissillä sisääntulokerroksesta. 

Osoite: Klaukkalantie 72, 01800 Klaukkala