Kukkakranssi-kurssi, Pirkkala

Kurssilla tehdään kaunis kukkakranssi kuiva- ja tuorekukista sitoen rottinkisen renkaan ympärille. Boho-henkinen kranssi sopii koristeeksi sisätiloissa ja kestää vuodesta toiseen. Kranssi on myös kiva lahjaidea valmistuvalle.

Kurssi kokoontuu perjantaina 10.5. klo 17.00-20.15.

Taitokeskus Pirkkala sijaitsee Pirkkalan keskustassa, K-supermarket Pirkanpojan läheisyydessä osoitteessa Suupantie 2. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Kurssin materiaalimaksu on arviolta n. 30 € ja se maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. 

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Lisätietoja saat sähköpostitse pirkkala@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 433 9124.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Suupantie 2, 33960 Pirkkala (51)