kuvansiirto savelle

Kuvansiirto savelle, Seinäjoki

Kuvansiirto savelle, Seinäjoen taitokeskus
Ti 12.11. klo 13-20
Ke 13.11. klo 13-20

Yhteistyössä:   

Kurssin kuvaus: Kurssilla valmistetaan erilaisia koristeita ja tauluja koristelemalla savea kuvansiirto tekniikalla. Paperisaveen ja paperiposliinisaveen siirretään omia kuvia ja näin saadaan persoonallisia tuotteita. Saveen siirrettävä kuva on valmiina aina ruskean sävyinen.

Toimitathan siirrettävät kuvat Seinäjoen taitokeskukseen perinteisinä valokuvina tai sähköpostilla leena.olli@taitoep.fi 12.10. mennessä. Esimerkiksi Vanhat valokuvat skannataan taitokeskuksessa  ja tulostetaan tekniikkaan sopivalla tulostimella valmiiksi ennen kurssia. Tämä tekniikkaa vaatii tulostimelta erityisen musteen. Kuvat eivät vahingoitu. Saveen siirrettävä kuva on aina ruskean sävyinen eli värillisenä kuvat eivät siirry. Siirrettävä kuva voi olla myös värikuva, joka koneella muunnetaan mustavalkoiseksi.
Tuotteet poltetaan kurssin päätteeksi ja ne saa noutaa Taitokeskuksesta myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa!

Lisätietoja kurssista: seinajoki@taitoep.fi , Ulla 044-545 6075 tai Maria 040-066 3525

Hinta: Kurssimaksu 36 € + materiaalit. Materiaalimaksu sisältää tulosteet ( tulostettavat arkit 4,50/ kpl) savet sekä poltot. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. 

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon seinajoki@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

 

Pysäköinti:
Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 2h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, Kässä 3-4, 60100 Seinäjoki