kuvansiirto kurssi vaasa

Kuvansiirto savelle, Vaasa

Kurssilla valmistetaan erilaisia koristeita ja tauluja koristelemalla savea kuvansiirto tekniikalla, Paperisaveen ja paperiposliinisaveen siiretään omia kuvia ja näin saadaan persoonallisia tuotteita.

Toimitathan siirrettävät kuvat Vaasan taitokeskukseen perinteisinä valokuvina tai sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi  20.10.  mennessä. Esimerkiksi Vanhat valokuvat skannataan taitokeskuksessa  ja tulostetaan tekniikkaan sopivalla tulostimella valmiiksi ennen kurssia. Tämä tekniikkaa vaatii tulostimelta erityisen musteen. Kuvat eivät vahingoitu. Saveen siirrettävä kuva on aina ruskean sävyinen eli värillisenä kuvat eivät siirry. Siirrettävä kuva voi olla myös värikuva joka koneella muunnetaan mustavalkoiseksi.

 Tuotteet poltetaan kurssin päätteeksi ja ne saa noutaa Taitokeskuksesta myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Kurssin hinta on kurssimaksu 27€ + materiaalit. Materiaali maksu sisältää tuotteen aineet sekä poltot. Opettajana Sari Kallio

Kahden päivän kurssi järjestetään  pe 10.11. klo 15-20 ja La 11.11. klo 10-15 Vaasan taitokeskuksessa.

Yhteistyössä: Opintokeskus SivisTaitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Marjolta sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi tai puhelimitse 040 5404 643. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)