valkoiset-pitkät-kastetut-kynttilät

Kynttilänkastopaja 2, Verkaranta

Tervetuloa tunnelmalliseen kynttilänkastopajaan. Pajassa voit valmistaa pitkiä, valkoisia kynttilöitä kastamalla. 

Kurssi kokoontuu la 16.12. klo 14.30-17.45.

Kurssimaksu 25€/aikuinen, lapsi alle 16v aikuisen seurassa 6€ +materiaalit käytön mukaan. Lisätietoihin merkintä mukaan tulevista lapsista (ikä); lapsen kurssimaksu maksetaan kurssimateriaalien yhteydessä.

Taitokeskus Verkaranta sijaitsee Tammerkosken rannassa kauniissa punatiilisessä talossa osoitteessa Vuolteentori 2. Taitokeskus sijaitsee vilkkaiden bussi- ja ratikkareittien läheisyydessä. Lähimmät pysäköintimahdollisuudet ovat Koskikeskuksen ja Hämpin pysäköintihalleissa. 

Taitokeskuksen sisäänkäynti sijaitsee talon Koskikeskuksen puoleisessa päädyssä: astu portista sisään ja nouse ulkoportaita pitkin talon toiseen kerrokseen.

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. ja kirjoita ilmoittautuessasi Lisätietoa- kenttään että millä kulttuurimaksuvälineillä maksat

Lisätietoja saat sähköpostitse verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 496 1121.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Taito Pirkanmaa ry, Vuolteentori 2, Taitokeskus Verkaranta, 33100 Tampere (308)