kynttiläpaja vaasa

Kynttilöitä jouluksi, Vaasa

Kurssilla valmistetaan kynttilöitä kotimaisesta mehiläisvahasta sekä valetaan ihania kynttilöitä parafiin/steariiniseoksesta kuppeihin tai muotteihin. Kynttilät valetaan erilaisiin vanhoihin kahvi ja- teekuppeihin, tai vaikka vanhoihin leivosmuotteihin. Kynttilä voidaan valaa myös kuumuutta kestävään metalli-, lasi-, tai posliiniastiaan.

Mukaasi siis tarvitset kupit joihin kynttilä valmistetaan eli esimerkiksi pestyt maito-, ja pringlespurkit, lasiset tuikkukipot tai vanhat kahvi-, ja teekiput käyvät muoteiksi. Meiltä löytyy tarvittavat kynttilämassat sekä väriaineet ja sydänlangat.

Kurssi järjestetään pe 1.12. klo 15-20 Vaasan taitokeskuksessa.
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 

 

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 15-20 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen! Kurssin hinta on kurssimaksu 18€ + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Marjolta sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi tai puhelimitse 040 5404 643. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)