lankavahti_virkattu_punoskude_kuopio

Lankavahti virkaten käsityökurssi Kuopio

Kaipaatko langoillesi ja neuleprojekteillesi kaunista ja käytännöllistä säilytyspaikkaa? Tule kurssille virkkaamaan kätevä lankavahti, joka on näppärä säilytyspaikka työn alla olevalle neuletyölle sekä langoille. Neuletyön lanka kulkee lankakorin kannen reikien kautta pitäen lankasi juoksemisen ja neulomisen sujuvana. Lankakori virkataan paksusta ontelokuteesta tai punoskuteesta, joten se pysyy ryhdikkäästi muodossaan. Kansi ja pohja ovat tukevaa vaneria ja kannessa on kaunis reikäkuviointi. Korin voit viimeistellä halutessasi nahkaisilla kantokahvoilla. Kurssilta voit ostaa kuteita, korinpohjia ja -kansia sekä nahkahihnoja myös kotiin. Tämä kurssi sopii aloittelijalle. 

Materiaalimaksu työn mukaan, maksetaan paikan päällä. Kaikki kurssilla tarvittavat materiaalit saat kurssilta. Mukaan voit kuitenkin ottaa oman virkkuukoukun nro 4 ja nro 8-10.

Hintaesimerkkejä: Virkattu lankakori pieneen pohjaan 59,50€ (sisältää lilli-ontelokuteen, pohjan, kannen, 2 metallirengasta, 2 nahkahihnaa). Virkattu lankakori isoon pohjaan 48,90€ (sisältää pauliina-punoskuteen, pohjan, kannen, 2 nahkanauhaa)

Aloittelija kurssi on helppo ja sopii kaikille taitotasosta riippumatta.  

Kokoontumisajat: ke 20.9. ja 27.9. klo 17-19.30 
Hinta: 19€ + materiaalit.

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset: kuopio@taitoitasuomi.fi / 0440 162 277

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse kuopio@taitoitasuomi.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Haapaniemenkatu 28, 70110 Kuopio